ΝΕΑ

 

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε νέα και ανακοινώσεις που αφορούν τις διάφορες δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης.

Τα νέα και οι ανακοινώσεις του Συλλόγου θα δημοσιεύονται επίσης και στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης στο Facebook (www.facebook.com/sgprotis).

Ο Σύλλογος Γυναικών ανακοινώνει ότι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στις 5 το απόγευμα θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο "Ήδωνες" του κ. Δίγκα και καλεί τα μέλη του να έρθουν, για να βρεθούμε όλες μαζί, να κόψουμε την πίτα και να ανταλλάξουμε ευχές για το 2018.
Μετά θα ακολουθήσουν εκλογές, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σας περιμένουμε!

Ο Σύλλογος Γυναικών ανακοινώνει ότι οργανώνει Χριστουγεννιάτικη Γιορτή την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στις 5 το απόγευμα στο ανακαινισμένο κέντρο του κ. Πέτρου Δίγκα "Ήδωνες" και καλεί τα μέλη του να έρθουν, για να γιορτάσουμε όλες μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων, της μεγάλης αυτής γιορτής της Χριστιανοσύνης και τον ερχομό της νέας χρονιάς.
Θα είναι μια όμορφη βραδιά.

Σας περιμένουμε!

Ο Δήμος Αμφίπολης ανακοινώνει ότι συνδιοργανώνει με την Κοινότητα Πρώτης, το Σύλλογο Φιλόμουσων Πρώτης, το Σύλλογο Γυναικών Πρώτης και την Αμφίπολη-Κοινωνία ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00-12:30 το μεσημέρι, σε αίθουσα του κτιρίου της Μουσικής, δίπλα στην εκκλησία, κοινωνικό ιατρείο Ακοής με θέμα "Μέτρηση-Βαρηκοΐα, προστασία ακοής-βαρηκοΐας" με την επιμέλεια του γιατρού κ. Χρυσάφη Παρασκευά και του ακουοπροσθετιστή κ. Γεωργιάδη Σάββα.

Εξέταση: δωρεάν
Είσοδος: ελεύθερη

Σας περιμένουμε!

Ο Σύλλογος Γυναικών ανακοινώνει ότι οργανώνει Βραδιά Τσίπουρου το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στην ταβέρνα "Ο Πλάτανος" του κ. Κούτκα. Ελάτε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά με ωραίο φαγητό, ωραία μουσική και ωραίο τσίπουρο από τα καραφάκια μας. Γι' αυτό καλούμε τους Πρωταίους παραγωγούς τσίπουρου να...μας βοηθήσουν να τα γεμίσουμε και να τιμήσουν με την παρουσία τους τη γιορτή μας.

Ώρα προσέλευσης: 7:30 μ.μ.

Θα είναι μια όμορφη βραδιά!

Ο Σύλλογος Γυναικών ανακοινώνει ότι οργανώνει Βραδιά Γλεντιού για τα μέλη του, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, στην ταβέρνα "Ο Πλάτανος" του κ. Η. Κούτκα. Σας περιμένουμε με καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και πολύ χορό.

Το γλέντι για τα μέλη μας είναι δωρεάν. Κυρίες, που δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας, μπορούν να έρθουν, να πληρώσουν 9 ευρώ και να απολαύσουν όλα τα παραπάνω.

Ώρα προσέλευσης: 8 μ.μ.

Θα είναι μια όμορφη βραδιά. Σας περιμένουμε!

25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Δείτε το ψηφιακό βιβλίο που δημιουργήσαμε για τα 25 χρόνια του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης!

Ψηφιακό Βιβλίο

SOCIAL MEDIA

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης στο Facebook και συνδεθείτε μαζί μας!

Facebook

Όροι Χρήσης |  Valid HTML
Επιμέλεια κειμένων και περιεχομένου: Κλειδαριά-Τζιάρα Αγγελική. Κατασκευή ιστοσελίδας: Τζιάρας Βασίλης.
© Σύλλογος Γυναικών Πρώτης Σερρών. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.