ΝΕΑ

 

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε νέα και ανακοινώσεις που αφορούν τις διάφορες δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης.

Τα νέα και οι ανακοινώσεις του Συλλόγου θα δημοσιεύονται επίσης και στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης στο Facebook (www.facebook.com/sgprotis).

Ο Σύλλογος Γυναικών ανακοινώνει ότι οργανώνει Βραδιά Τσίπουρου το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στην ταβέρνα "Ο Πλάτανος" του κ. Κούτκα. Ελάτε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά με ωραίο φαγητό, ωραία μουσική και ωραίο τσίπουρο από τα καραφάκια μας. Γι’ αυτό καλούμε τους Πρωταίους παραγωγούς τσίπουρου να...μας βοηθήσουν να τα γεμίσουμε και να τιμήσουν με την παρουσία τους τη γιορτή μας.
Θα είναι μια όμορφη βραδιά.

Ώρα προσέλευσης: 7:30 μ.μ.

Ο Σύλλογος Γυναικών ανακοινώνει ότι οργανώνει Βραδιά Γλεντιού για τα μέλη του, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, στην ταβέρνα "Ο Πλάτανος" του κ. Η. Κούτκα. Σας περιμένουμε με καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και πολύ χορό. Το γλέντι για τα μέλη μας είναι δωρεάν. Κυρίες, που δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας, μπορούν να έρθουν, να πληρώσουν 9 ευρώ και να απολαύσουν όλα τα παραπάνω. Θα είναι μια όμορφη βραδιά.
Σας περιμένουμε!

Ώρα προσέλευσης: 8 μ.μ.

Ο Σύλλογος Γυναικών ανακοινώνει ότι οργανώνει τετραήμερη εκδρομή 12 έως 15 Οκτωβρίου 2017 στο Ναύπλιο. Θα πάμε στο Παλαμήδι, την Επίδαυρο, τις Μυκήνες, Πόρο, Πόρτο-Χέλι και Σπέτσες. Διανυκτέρευση στο Τολό.

Η τιμή συμμετοχής είναι 159 ευρώ. Δεκτά τα δελτία κοινωνικού τουρισμού.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:
23240 61554 - κ. Παπατζιάμου
23240 61505 - κ. Τουπουντζή
2310 410387 - κ. Κλειδαριά

Με τη δήλωση συμμετοχής να δίνετε το δελτίο ή μια προκαταβολή, όσοι δεν έχετε δελτίο.

Ώρα αναχώρησης: 7 π.μ.

Ο Σύλλογος Γυναικών ανακοινώνει ότι το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, οργανώνει ημερήσια εκδρομή για τα μέλη του με χαμηλό εισιτήριο στην Καστοριά. Θα περάσουμε από την Κλεισούρα και το μοναστήρι της Οσίας Σοφίας και θα φτάσουμε στην όμορφη πόλη. Θα πάμε στην Παναγία τη Μαυριώτισσα και θα κάνουμε το γύρο της λίμνης.

Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 2324061505 - κ.Τουπουντζή, 2324061362 - κ. Κλειδαριά ή 2324061554 - κ. Παπατζιάμου.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ.
Ώρα αναχώρησης: 6:30 π.μ. από την πλατεία.

Σας περιμένουμε!

Ο Σύλλογος Γυναικών Πρώτης ανακοινώνει ότι οργανώνει Βραδιά Θεάτρου με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αμφίπολης και της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, στην αίθουσα Τελετών του Γυμνασίου Πρώτης. Η θεατρική ομάδα του Δήμου Νέας Ζίχνης θα ανεβάσει την εξαιρετική κωμωδία "Συμπέθεροι από τα Τίρανα", μια ξεκαρδιστική κωμωδία των Παπαθανασίου-Ρέππα, που ανέβηκε σε πολλά θέατρα μεγάλων πόλεων και προκάλεσε πολύ γέλιο, σε σκηνοθεσία του κ. Παντελή Παπαδόπουλου.

Ώρα έναρξης: 8:15 μ.μ.

Τιμή εισόδου: 2 ευρώ.

Σας περιμένουμε!

25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Δείτε το ψηφιακό βιβλίο που δημιουργήσαμε για τα 25 χρόνια του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης!

Ψηφιακό Βιβλίο

SOCIAL MEDIA

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Συλλόγου Γυναικών Πρώτης στο Facebook και συνδεθείτε μαζί μας!

Facebook

Όροι Χρήσης |  Valid HTML
Επιμέλεια κειμένων και περιεχομένου: Κλειδαριά-Τζιάρα Αγγελική. Κατασκευή ιστοσελίδας: Τζιάρας Βασίλης.
© Σύλλογος Γυναικών Πρώτης Σερρών. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.